10-03-2012 *Dames 1*

Tornado dames 1 vecht weer terug!

Na een reeks wedstrijden waarin Tornado dames 1 een beetje haar spel leek kwijt te zijn, zijn ze weer op de goede weg!
Vorige week werd glansrijk met 4-0 van Were-di gewonnen en vandaag waren de dames ook te sterk voor Achilles .
Met een mooie overwinning van 3-1 konden zij zaterdagmiddag 10 maart weer richting Nistelrode keren.

Vol goede moed vertrokken we zaterdagmiddag naar Beugen. Met hier en daar even de weg zoekenKnipogende emoticon  waren we in Beugen.
We waren met 8 dames sterk en door blessures hadden we een gewijzigde opstelling.
Margot werd van het midden op diagonaal geplaatst en Marjolein mocht alleen spelverdelen.
Hard werken voor beide dames, maar het ging ze erg goed af!
De eerste set liet Tornado sterk spel zien, met mooie aanvallen aan het net door Marieke en Karin en achterin goed verdedigingswerk door Ineke en Saskia.
We waren scherp en lieten Achilles niet te dichtbij komen, waardoor we deze set wonnen met 25-18.
De tweede set was spannend, we waren aan elkaar gewaagd en de dames van Achilles haalden knap alle ballen van de grond. Maar ook bij ons werd er hard gewerkt, met een serie mooie services trokken we deze set aan het langste eind met 28-26.
De derde set leek Achilles niet echt meer te geloven in een overwinning, maar werden er van beide teams mooie punten gemaakt.
Het was een set met mooie ralley's en knappe punten.
We wonnen deze set dan ook met 25-17.
De laatste set moest nog gewonnen worden om 5 punten mee naar huis te kunnen nemen.
Helaas bleef de concentratie niet scherp genoeg en werden er soms slordige foutjes gemaakt.
Ondanks het coachen en van een time-out van coach Annemieke.
We bleven wel werken om de set te halen, maar helaas won Achilles deze set met 26-24.
Zo'n laatste set verliezen is wel even wrang, maar we hebben gewonnen en nemen 4 punten mee naar huis.
Door deze overwinning zijn we weer op een 5e plek gekomen.
Volgende week zaterdag 17 maart, spelen we om 17.30 thuis tegen Active Rooy.
Dit beloofd een spannende wedstrijd te worden omdat zij samen met ons gaan strijden om de plaatsen 3 en 4.
Tot dan in Sporthal de Overbeek in Nistelrode.