Shirtsponsors

Klik hier voor bordsponsoren

Hoofdsponsor

van tilburg

Inschrijven

  • strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /home/volleybaltorna/domains/volleybalclub-tornado.nl/public_html/sites/all/modules/views/views.module on line 906.
  • strict warning: Declaration of views_handler_argument::init() should be compatible with views_handler::init(&$view, $options) in /home/volleybaltorna/domains/volleybalclub-tornado.nl/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_argument.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /home/volleybaltorna/domains/volleybalclub-tornado.nl/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /home/volleybaltorna/domains/volleybalclub-tornado.nl/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.

29-10-2011 *Dames 1

Dames 1 wint overtuigend!


Voorafgaand aan een wedstrijd wordt er door een aantal dames, dan wel niet stiekem bekeken wat de prognose van de wedstrijd is.
En stiekem neemt iedere speelster die prognose is het achterhoofd mee de wedstrijd in.
Zo ook deze week. De prognose voorspelde een spannende pot, dus wij hadden ons goed voorbereid. We begonnen de eerste set vrij overtuigend, met een aantal mooie serviceseries. Het hele spelletje liep, in het veld werd hard gewerkt en dat werd fijn aangemoedigd door de spelers op de bank en de nodige supporters die aanwezig waren!

De eerste set werd dan ook overtuigend gewonnen door Tornado.

In de tweede set moest er harder geknokt worden. Het leek erop dat de dames van Terraveen hun spelletje gevonden hadden, waardoor het een spannende set werd.
In de time-outs moest flink gedronken worden om het vochtbalans op peil te houden, maar door de nieuwe bidons, gesponsord door Jack Martens Tweewielers, was dat geen enkel probleem.
Wendy maakte deze set met een mooie serie aan krachtige services af en het vertrouwen groeiden weer.
De derde set verliep volgens plan, de passes kwamen goed aan en de ballen konden mooi afgemaakt worden.
Na ook een derde winnende set, was de wedstrijd binnen, maar we wilden natuurlijk alle vijf de punten binnenhalen!

De vierde set begon wat stroef. Het leek even of er al gewonnen was. Na in een korte time-out even de kopjes bij elkaar te steken herpakten we onszelf en zo werd ook de vierde set overtuigend gewonnen.

Zo zie je maar weer dat een prognose echt maar een voorspelling is en daar door team-spirit en enthousiasme iets heel anders van gemaakt kan worden!

 

Hierbij willen we meteen even gebruik maken om de sponsor van de bidons te bedanken; Jack Martens heel erg bedankt, we zijn er super blij mee!

 

En daarnaast willen we onze ‘invaltrainer’ bedanken. We hebben erg veel van je mogen leren en we hopen je nog vaak op de tribune te zien!

Peter, heel erg bedankt voor een fijne start van het seizoen!