Shirtsponsors

Klik hier voor bordsponsoren

Hoofdsponsor

van tilburg

Inschrijven

  • strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /home/volleybaltorna/domains/volleybalclub-tornado.nl/public_html/sites/all/modules/views/views.module on line 906.
  • strict warning: Declaration of views_handler_argument::init() should be compatible with views_handler::init(&$view, $options) in /home/volleybaltorna/domains/volleybalclub-tornado.nl/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_argument.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /home/volleybaltorna/domains/volleybalclub-tornado.nl/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /home/volleybaltorna/domains/volleybalclub-tornado.nl/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.

Aanmelden of Afmelden

Potentiële leden mogen drie keer op proef mee trainen. Wil men lid worden van de vereniging dan meldt men zich aan met een aanmeldingsformulier. Deze formulieren zijn verkrijgbaar bij de trainer of in de bak achter de bar.

Afmelden kan alleenschriftelijk bij de secretaris (Hanny Postma) en wel vóór 1 juli. Meld je je na 1 juli af dan worden de kosten die de vereniging voor het nieuwe seizoen heeft gemaakt in rekening gebracht, te weten € 20,-.

Bij afmelding na de start van de trainingen (deze valt gelijk met het begin van schooljaar) is contributie voor het gehele seizoen verschuldigd.

Bij iedere nieuwe aanmelding wordt € 2,50 in rekening gebracht, ook na een eerder lidmaatschap. Denk je het komende seizoen niet te kunnen spelen (bijv. door blessure) meld je ook dan vóór 1 juli af. Daarna kun je weer 3 keer gratis meetrainen en betaal je de aanmeldkosten en vervolgens de contributie.

Contributie 

Het seizoen loopt van 1 juli tot en met 30 juni. Men betaalt altijd contributie voor een heel seizoen, ook als men tussentijds het lidmaatschap beëindigt. Als je tijdens het seizoen, hoe spijtig dat ook is, geblesseerd raakt, zal Tornado de contributie niet (gedeeltelijk) terugbetalen, sporten doe je immers op eigen risico.

Voor alle leden wordt de contributie geïnd door middel van automatische incasso. De machtiging hiervoor moet, voor nieuwe leden, via de achterzijde van het inschrijfformulier worden verleend. Men kan kiezen voor betaling ineens, dan wordt het bedrag in juli afgeschreven, of voor betaling in twee termijnen, dan vindt er een inhouding van 50% in juli plaats en 50% in januari.

Indien men niet akkoord is met de afschrijving dan kan binnen 30 kalenderdagen een verzoek tot terugboeking bij bank of Postbank worden ingediend.

Intrekking van de machtiging dient tijdig schriftelijk te worden gericht aan het secretariaat. Als leden niet via automatische incasso willen betalen dan brengen we € 10,- administratiekosten per seizoen in rekening.

De hoogte van de contributie is afhankelijk van de leeftijd en het wel of niet deelnemen aan een competitie:

Overzicht contributie bedragen 2017-2018

  Competitie geen competitie
     
Recreanten €115 €105
     

 

De contributie wordt, indien de penningmeester dat noodzakelijk acht, jaarlijks met een vast bedrag (gebaseerd op inflatie en afdracht NEVOBO) verhoogd.

Bankrekening: Rabobank Bernheze Maasland nummer 1371 11 754.