Competitie weer begonnen!

De competitie is voor velen weer begonnen. Lees hieronder hoe de eerste wedstrijden zijn verlopen!

Vollan DS 1 - Tornado DS 1

Na de vakantieperiode en weer wat weekjes trainen was het tijd voor de eerste competitiewedstrijd van t nieuwe seizoen! De dames van Tornado hadden er weer zin in.

Een oude bekende, Vollan uit Langenboom, was de tegenstander. Vollan in een nieuwe samenstelling, liet in t begin zien dat zij vertrouwd waren met de zaal en namen de leiding in de eerste set.
De dames van Tornado moesten laten zien dat zij meekonden maar het liep net niet zoals het zou moeten. Ondanks time outs van Peter en wat wisselingen in het team wonnen de dames van Vollan met overtuiging de eerste 2 sets van de wedstrijd. Na deze 2 sets ging de knop bij Tornado om en werden er rally's gewonnen en mooie punten gescoord. Marieke maakte haar debuut op t midden, de handen van Ineke hielden t blok dicht en er werd prima gescoord aan de buitenkant. De 3e en 4e set werden dan ook gewonnen door Tornado! De stand kwam weer gelijk en er kwam een spannende 5e set aan. Tornado mocht beginnen en weer ging het gelijk op. Door wat pech konden de dames van Vollan wat uitlopen en trokken zij de 5e set naar zich toe.
Volgende week spelen de dames hun eerste thuiswedstrijd. Deze is om 18.00u. Kom ons aanmoedigen!

Spirit –Tornado MC

Tornado meisjes C heeft dit jaar een team van 10 meisjes. Ze trainen 2 keer per week met elkaar.
Vandaag, onze eerste wedstrijd van het seizoen in Rosmalen, waren we met ons hele team; Frederike, Inge, Danielle, Mirte, Nine, Sanne, Jelke, Sanne, Emma en Elze.
Het was een gezellige wedstrijd. We hebben de tegenstander ingemaakt. Vooral onze service scoorde heel veel punten.
Nu staan we voorlopig (gedeeld) eerste in de poule.
Inge deed vandaag voor de eerste keer mee en dat ging al heel goed.!
Volgende week, onze eerste thuiswedstrijd, proberen we natuurlijk weer te winnen.
Vind u het leuk om ons te zien spelen en onze roze sokken te zien dan moet u zaterdag 27 september om 16.15 uur komen kijken in sporthal De Overbeek in Nistelrode