Eerste Thuiswedstrijden

Vandaag stond de tweede wedstrijd van dit seizoen op het programma. De dames van Tornado speelden thuis in de Overbeek, tegen Polaris dames 3.  En Meisjes B speelden tegen Unitas.

Ze begonnen de wedstrijd zonder overtuiging. Als snel stonden de dames 7-0 achter. Gelukkig pikten ze na een tijdje hun eigen spel op en wisten de eerste set naar zich toe te trekken.
Ook de rest van de wedstrijd speelden de dames zonder veel overtuiging.Ze hadden moeite met de mooie service van Polaris en maakten het niet voldoende af. Door wat meer op de juiste posities te smashen en door de vele goede service beurten, wisten de dames toch de leiding te houden in de wedstrijd. Ook de andere drie sets werden met wisselend spel door Tornado gewonnen. Wel sloten ze de wedstrijd spectaculair af door een mooie ace van Wendy Geurden.
Deze week gaan de dames weer hard trainen om op 4 oktober om 17.00 uur tegen Unitas DS 2 te spelen in Boekel.

Tornado MB1- Unitas MB

Afgelopen zaterdag hadden wij een wedstrijd tegen VC Unitas. Ondanks dat we met 4-0 Hebben verloren ging de wedstrijd goed. De setuitslagen lagen dan ook elke keer dicht bij elkaar. Ons nieuwe systeem ging deze wedstrijd weer bijna foutloos. We gingen best gelijk op met de tegenstander zij waren alleen iets beter aan het net.