Shirtsponsors

Klik hier voor bordsponsoren

Hoofdsponsor

van tilburg

Inschrijven

  • strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /home/volleybaltorna/domains/volleybalclub-tornado.nl/public_html/sites/all/modules/views/views.module on line 906.
  • strict warning: Declaration of views_handler_argument::init() should be compatible with views_handler::init(&$view, $options) in /home/volleybaltorna/domains/volleybalclub-tornado.nl/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_argument.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /home/volleybaltorna/domains/volleybalclub-tornado.nl/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /home/volleybaltorna/domains/volleybalclub-tornado.nl/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.

Huldiging Kampioenen!

Huldiging kampioenen Tornado Mini’s Niveau 4

 

Afgelopen zondag 1 april zijn de beide kampioensteams van de Tornado Mini’s Niveau 4 gehuldigd in sporthal de Overbeek. Want dit historische dubbel kampioenschap moest natuurlijk worden gevierd!

Voor de komst van de meiden, die hun spannende wedstrijden (zie wedstrijdverslagen) in sporthal de Hazelaar in Rosmalen hadden gespeeld, had de jeugdcommissie al een mooi versierde feesttafel voor beide teams klaar staan waar de meiden plaats konden nemen.

Ine de Lorijn richtte het woord tot de meiden en alle andere aanwezigen. Zij was trots op de meiden en kregen allemaal namens de jeugdcommissie een medaille voor het behalen van het kampioenschap. Tenslotte sprak de voorzitter, Bertwin van den Heuvel, nog zijn bewondering uit voor de prestaties en het grote enthousiasme van beide teams. Twee kampioenschappen tegelijk bij de Mini’s, dat was nog nooit vertoond en smaakt naar meer!! Als blijk van waardering kregen beide teams een tegoedbon om een keer met z’n allen te gaan Magic bowlen in Nistelrode.

Tenslotte werden beiden teams getrakteerd op een heerlijk bordje friet met snack aangeboden door de club. Ook voor alle andere enthousiaste aanwezigen was er daarna friet met snack en werd er gezellig nagepraat over de geweldige prestatie die door de meiden was neergezet.

Het bestuur van vc Tornado bedankt trainers, coaches, de jeugdcommissie en ouders die dit geweldige kampioensfeest mogelijk hebben gemaakt!

Op naar een volgend kampioenschap!

Klik hier voor de link naar de foto’s van de wedstrijden en het kampioenschapsfeest.