• strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /home/vct/public_html/sites/all/modules/views/views.module on line 906.
  • strict warning: Declaration of views_handler_argument::init() should be compatible with views_handler::init(&$view, $options) in /home/vct/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_argument.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /home/vct/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /home/vct/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.

Jeugd

VC Tornado biedt jeugd de mogelijkheid om stapsgewijs kennis te maken met de sport volleybal. Met behulp van de jeugdcommissie creëert VC Tornado mogelijkheden voor jeugd in de leeftijdscategorie zes tot en met achttien om de volleybalsport met plezier zowel prestatief als recreatief te beoefenen.

De jeugdcommissie organiseert niet alleen de trainingen en wedstrijden, maar ook gedurende het seizoen een aantal nevenactiviteiten zoals Sinterklaas, afsluiting van het seizoen (kamp), toernooitjes, vriendjes / vriendinnetjes dag en acties.

We rekenen op een prettige samenwerking met jullie maar bovenal wensen we iedereen een gezellig en sportief volleybalseizoen toe!

Mocht je vragen hebben neem dan contact op met de trainer of een van de bovenstaande commissieleden via jeugd@vc-tornado.nl