Meisjes C wint met 4-0

Na een zaterdag vrij te zijn geweest had iedereen zin om  te spelen. Met 8 meisjes en 4 ouders gingen we op weg naar Den Dungen.

De prognose tegen Particolaris was een verlies met 3-2. We bespraken dat we het liever om wilde draaien en daar hard voor gingen knokken.

En ja, hoor! We hebben hard geknokt en de wedstrijd met 4-0 gewonnen, dus 5 punten verdiend. De service ging heel goed. Er is bijna niet fout geserveerd en er waren een aantal aces.

Degene die aan de kant zitten houden het aantal aanvallen en blokkades bij. Het waren er best veel. In totaal hebben we 26 keer aangevallen en met blokkeren hebben we 21  keer gescoord.

Op de standenlijst staan we nu op plaats drie.