Tornado Dames 1 wint van Polaris!

Tornado Dames 1 verslaat Polaris dames 3

Afgelopen zaterdag stond voor de dames van Tornado de op een na laatste wedstrijd van het seizoen op het programma. Deze wedstrijd werd in Nistelrode gespeeld tegen VC Polaris DS 3.

De wedstrijd werd niet zo goed begonnen. Veel passes kwamen niet goed bij de spelverdeler terecht, waardoor deze niet altijd goed opgezet en dus niet afgemaakt kon worden. De dames van Tornado hadden even tijd nodig om in het spel te komen. Gelukkig was daar tijd voor en wonnen de dames met 26-24.

De tweede set wisten ze wat ze moesten doen en deze set verliep dan ook wat minder spannend. Er werd gewonnen met 25-15.

In de derde set werden de dames weer wat minder alert. Passes kwam weer niet altijd goed, de service ging vaak fout en er werd minder goed gekeken naar de lege plekken aan de overkant. Gelukkig wisten de dames het op tijd op te pakken en ook deze set te winnen. Dit met 25-23.

De vierde set stond Tornado eerst een tijdje achter, maar door een goede service serie en krachtige aanvallen werd deze set ook gewonnen met 25-21.

Al met al een wat zwakke wedstrijd, die gelukkig wel volledig aan de kant van Tornado bleef. In het oppakken van een wat zwakke wedstrijd zijn de dames flink gegroeid. Waar eerst werd verloren na een mindere set, werd nu toch met 4-0 gewonnen. Complimenten dames!