Shirtsponsors

Klik hier voor bordsponsoren

Hoofdsponsor

van tilburg

Inschrijven

  • strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /home/volleybaltorna/domains/volleybalclub-tornado.nl/public_html/sites/all/modules/views/views.module on line 906.
  • strict warning: Declaration of views_handler_argument::init() should be compatible with views_handler::init(&$view, $options) in /home/volleybaltorna/domains/volleybalclub-tornado.nl/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_argument.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /home/volleybaltorna/domains/volleybalclub-tornado.nl/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /home/volleybaltorna/domains/volleybalclub-tornado.nl/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.

Wederom een 4-0 overwinning voor Tornado Dames 1

Zaterdag 17 januari speelde Tornado thuis tegen Unitas Dames 2 uit Boekel. De uit wedstrijd was een pittige leuke wedstrijd, dus de dames wisten wat ze te wachten stond. De dames waren maar met een kleine bezetting, dus de spelers wisten dat ze goed spel moesten laten zien. De eerste set begon Tornado goed, maar een aantal lange rally's achter elkaar gaven aan dat deze wedstrijd niet zomaar gewonnen zou worden. De goede servicebeurten van Wendy en de goede aanvallen zorgden ervoor dat de set met 25-21 werd gewonnen. De tweede en derde set werden meer overtuigend gewonnen. 25-14 en 25-19 was de stand. Tornado werkte hard voor iedere bal. De 4e set leek ook een eenvoudige winst te worden. De grote voorsprong van Tornado werd ingehaald door Unitas tot uiteindelijk een gelijk spel. Tornado had moeite met de eerste tempo ballen van de middenaanvaller van Unitas. De time-outs van de coach op de juiste momenten zorgde ervoor dat Tornado zich op tijd herpakte en ook deze set binnen haalde met een winst van 25-20. Tornado had goed teamspel laten zien in deze knappe overwinning van 4-0 op Unitas. 

Zaterdag 24 januari speelt Tornado D1 een uit wedstrijd tegen Peter Peters in Schaijk, de huidige nummer 11.