Shirtsponsors

Klik hier voor bordsponsoren

Hoofdsponsor

van tilburg

Inschrijven

  • strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /home/volleybaltorna/domains/volleybalclub-tornado.nl/public_html/sites/all/modules/views/views.module on line 906.
  • strict warning: Declaration of views_handler_argument::init() should be compatible with views_handler::init(&$view, $options) in /home/volleybaltorna/domains/volleybalclub-tornado.nl/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_argument.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /home/volleybaltorna/domains/volleybalclub-tornado.nl/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /home/volleybaltorna/domains/volleybalclub-tornado.nl/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.

Wedstrijden 24 januari

Dames 1

De dames van Tornado waren uitgenodigd bij Peter Peters Dames 1 in Schaijk. Gezien het punten verschil ging Tornado vol goede moed op weg. Na een goede warmingup gingen ze al snel van start. Er was wat spanning voelbaar, hadden de meiden de tegenstander te laag ingeschat?
De eerste set was wat onrustig. Ook bleek in de eerste set dat de scheidsrechter zijn winnaar al had bepaald. En dat gingen niet de dames van Tornado zijn.

Door het onrustige spel, wat servicefouten, slordige passes en matig afmaken van ballen werden de eerste drie sets door Peter Peters gewonnen.

Aangezien de wedstrijd verloren was, gingen de dames van Tornado zonder vrezen de vierde set in. Deze werd gespeeld zoals er de afgelopen wedstrijden gespeeld werd, met lef! Dit resulteerde in een nog leuke laatste set die gewonnen werd door de dames.

De volgende wedstrijd wordt gespeeld op 7 februari om 18.00u in Nistelrode. Tot dan!

Meisjes B

Ondanks dat we 2 set-upers misten hebben wij een goede wedstrijd gespeeld zaterdag 24 januari!  We moesten een stukje rijden, onze tegenstander kwam namelijk uit Tilburg. Net als altijd moesten we weer even in de wedstrijd komen en er was veel onrust in het spel. De eerste set werd toch met 25-13 gewonnen en de tweede met 25-15! Bij de derde set hadden we een doel om onder de 10 te blijven. Helaas was het net niet gelukt 25-11.. Maar toch goed gespeeld! De laatste set maakte we netjes af met 25-09!! We blijven 1ste staan in de poule! Over twee weken spelen we om 18:00 uur in Nistelrode, tegen Blox. Dus al u wilt komen kijken bent u van harte welkom!

Meisjes C

 

 Tornade Meisjes C mocht zaterdag aantreden tegen Peter Peters uit Schaijk. De hele week werd al over deze wedstrijd gesproken omdat deze tegenstander
op dit moment de grootste concurrent is op weg naar de eerste plaats.De meisjes waren dan ook positief gespannen.
Al snel na de start bleek de tegenstander zeer gelijkwaardig te zijn. De stand ging gelijk op. Het einde van de set maakte omze meisjes meer druk en
wonnen verdiend met 25-18. De tweede en de derde set waren heel spannend.Tornado stond steeds een stukje voor en dan kwam Peters en Peters weer
terug. Er werd veel aangevallendoor Emma, Jelke, Danielle en Jelke vanuit goede set-ups van Elze en Nine Met blokken zijn veel punten gescoord maar
ook werd er goed verdedigd, Frederike heeft hier veel punten mee verdiend. De tegenstander bracht heel veel ballen terug waardoor er lange en spannende
rally's kwamen. Uiteindelijk had Tornado het geluk aan hun zijde en wonnen ze de tweede en derde set alle twee met 28-26.
De vierde set was wederom spannnend maar door knokken en een zeer goede teamgeest is deze set ook gepakt. Einduitslag winst met 4-0.
Een hele mooie prestatie.