Wedstrijden zaterdag 22 november

Tornado Dames 1 wint nipt van Skunk

Zaterdag 22 november speelde Tornado DS 1 tegen de dames uit Veghel, Skunk DS 1. Tornado begon de wedstrijd zonder overtuiging, waardoor Skunk de eerste set met 18-25 naar zich toe trok.  Tornado wist dat ze beter zouden moesten gaan spelen. De tweede set vocht Tornado zich terug en door mooie aanvallen rechtdoor werd deze set gewonnen door Tornado.
Het plezier en de goede moed die Tornado in de tweede set had laten zien, zwakte de derde set erg af. Skunk pakte haar kans en won deze set.
De vierde set wist Tornado dat het nu alles of niets was. Deze set werd dan ook schitterend afgesloten door een harde aanval van Karin op de buitenpositie. De vijfde set kon Tornado het niveau van de vierde set vasthouden. De beslissende vijfde set werd gewonnen door Tornado. Waardoor  Tornado met 3-2 van Skunk heeft gewonnen.

Volgende week speelt Tornado al vroeg in de middag. Ze spelen om 14.15 uur in Eindhoven tegen Hajraa.

Tornado Meisjes C tegen OVOCO

De vorige keren dat wij tegen dit team speelden konden we het steeds net niet winnen.
Vandaag wilden we laten zien dat het wel zou kunnen.
Voor de wedstrijd was er bezoek van zwarte pieten die het team succes kwamen wensen. We hebben hard geknokt. Het was iedere set heel spannend. Het blokkeren en schuiven in de verdediging lukte best goed. De tegenstander had een goede service en ook een snelle aanval. Hierdoor kwamen we niet iedere set iets te kort. We verloren met 25-21, 25-21, 25-20 De laatste set stonden we met 4-21 voor en dachten dat we zou den winnen. Helaas maakten we een paar
foutjes waardoor we ook deze set met 26-24 verloren. We hebben heel goed ons best gedaan en een fijne wedstrijd gespeeld.

Meisjes B

Wij (Tornado meisjes b) hebben afgelopen zaterdag (22 nov.) een wedstrijd gespeeld tegen Skunk mb1 in de sporthal de Overbeek. Deze wedstrijd hebben wij gewonnen met 4-0.

De eerste set moesten we er nog erg inkomen en was het 20-25. De laatste drie sets gingen erg soepel en de laatste twee sets hebben we zelfs onder de 15 gehouden! Vanwege onze eerste 4-0 winst kregen we van onze coach Bertwin na afloop een frietje... Oftewel een erg leuke wedstrijd!