• strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /home/vct/public_html/sites/all/modules/views/views.module on line 906.
  • strict warning: Declaration of views_handler_argument::init() should be compatible with views_handler::init(&$view, $options) in /home/vct/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_argument.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /home/vct/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /home/vct/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.

Wedstrijdsecretariaat

Email: secretariaat@vc-tornado.nl

Hanny Postma: tel 06-37647027

Een verzoek tot het wijzigen van een wedstrijd in de reguliere senioren- en jeugdcompetitie dient 4 weken vóór de gepubliceerde speeldatum ingediend te zijn bij het wedstrijdsecretariaat. De kosten hiervoor zijn € 25,--

De aanvoerders (cq. trainers/coaches) dienen het wijzigen van de wedstrijd zelf te regelen met de tegenstander en vervolgens de gewijzigde gegevens tijdig door te geven aan het wedstrijdsecretariaat. Het wedstrijdsecretariaat dient vervolgens een verzoek in bij de NeVoBo.

Daarnaast dienen de beheerders van de sporthal, indien er een inhaalwedstrijd op een trainingsavond wordt gespeeld, daarvan door de aanvoerder of coach van het team op de hoogte worden gebracht.

Let op: De wijziging is pas van kracht als deze is gepubliceerd in het informatie-bulletin van de NeVoBo.

Voor de recreanten competitie geldt dat indien een wedstrijd niet doorgaat of verzet moet worden tijdig de wedstrijdleiding, de tegenstander, scheidsrechter, competitieleider en de wedstrijdsecretaris (Hanny Postma) geinformeerd moet worden.